Pop up -vapaaehtoistoimintaa ikäihmisten parissa

  • Vetoaako vapaaehtoistoiminta, mutta sitoutuminen arveluttaa? 
  • Kiinnostaisiko kokeilla jotain uutta, mutta et tiedä mistä aloittaisit? 
  • Innostaisiko ilahduttaa ihmisiä ja olla itsekin yksi ilahtuneista? 

Siinä tapauksessa tämä pop up -ilta on JUURI SINULLE! Tervetuloa mukaan suunnittelemaan yhdessä pop up -tapahtumaa Hyvinkäälle.

Siskot ja Simot on luovan välittämisen yhteisö, joka tuo pop up -tapahtumilla iloa ikäihmisten ja vapaaehtoisten elämään.

Yhteisömme organisoi suoraa, matalan kynnyksen vapaaehtoistoimintaa. Toimintamme perustana ovat pop up -tyyppiset tapahtumat, Välittämisen keikat, jotka voivat olla mitä tahansa lettukesteistä ulkoiluretkiin ja leffailtapäivistä neulontatreffeihin, mummodiscosta pappapiknikiin.

Keikkojemme keskiössä on ihmisten välinen kohtaaminen. Teemme töitä #ihansimona, että saamme aikaan Välittämisen kansanliikkeen, jossa ihmiset kohtaavat toisiaan ihmisinä yli sukupolvien.

Haluamme tehdä vapaaehtoistoiminnasta mahdollisimman helppoa ja joustavaa. Emme vaadi vapaaehtoisiltamme jäseneksi liittymistä tai sitoutumista kuin yhteen keikkaan kerrallaan. Kuka tahansa voi olla sisko tai simo, siihen ei erikoistaitoja tarvita. Keikoille ovat tervetulleita niin aikuiset, nuoret kuin lapsetkin.

Lue lisää: http://www.siskotjasimot.fi/

Heli Lepola, 
toimintakoordinaattori
041 314 9352

Siskot ja Simot - Luovan välittämisen yhteisö
www.siskotjasimot.fi
facebook.com/siskotjasimot
twitter.com/siskotjasimot
instagram.com/siskotjasimot

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.