Ennakoivan ajon koulutus 65+

Aika: 17.10.2018 klo 12 - 15
Paikka: Onnensilta

Ennakoivan ajon koulutus, EAK65+ Onnensillassa. Koulutuksen kesto on 6 tuntia, joka järjestetään kahdessa osassa:  Ke 17.10.2018 klo 12-15 ja To 18.10.2018 klo 9-12.  
 
Liikenneturva on kehittämässä Ennakoivan ajon koulutuksestaan (EAK) räätälöityä versiota 65 vuotta täyttäneille kuljettajille. Nyt sinulla on mahdollisuus tutustua uusimpaan koulutukseemme, jossa käsitellään tuttuja asioita uudella lähestymistavalla. 
 
EAK65+ - perustuu osallistujien tekemiin ennakkotehtäviin - käsittelee osallistujien omia vahvuuksia ja heikkouksia kuljettajana - on keskusteleva ja vuorovaikutteinen - on räätälöity 65 vuotta täyttäneille autoilijoille. 
 
Kurssin aikana käsitellään ikääntymisen vaikutusta ajokykyyn ja -taitoon, ikäautoilijoille tyypillisiä onnettomuusriskejä ja annetaan vinkkejä vaaratilanteiden välttämiseksi. 
 
Kurssi ei sisällä ajamista eikä vaadi ajo-oikeutta. 
 
Kurssi on maksuton ja osallistujat saavat kurssilta todistuksen. Kurssin vetäjinä toimivat Liikenneturvan kouluttajat Pekka Kärkkäinen ja Jari Järvelä.  
 
Ilmoittautuminen kurssille keskiviikkoon 12.10. mennessä sähköpostitse osoitteeseen noora.widing@hyvy.fi tai puhelimitse numeroon 045 168 4577.  

Koulutus sisältää ennakkoon lähetettävän itsearviointitehtävän. Koulutuksen sisältö räätälöidään osallistujien vastausten perusteella. Saat tarkemman ohjeen ennakkotehtävän tekemiseen ilmoittautumisen yhteydessä. 
 
Kahvitarjoilu!   TERVETULOA! 

Kurssi järjestetään yhteistyössä Hyvinkään kaupungin, Liikenneturvan ja Hyvinkään Yhdistykset ry:n kanssa.