Monipuolisia mahdollisuuksia! Vapaaehtoisten peruskurssi alkaa pian

18.1.2021

Hyvinkään valikkoryhmä järjestää jälleen yhteistyössä vapaaehtoisten peruskoulutuksen. Tällä kerralla järjestäviä tahoja on kymmenkunta. Osallistujilla on siis varaa valita, mikä toiminta itseä kiinnostaa.

Merkityksellinen tekeminen, ilon tuottaminen ja yhteenkuuluvuuden tunne ovat peruspilareita vapaaehtoistoiminnassa. Hyvinkäällä on laajat mahdollisuudet toimia vapaaehtoistoimijana, antaa omaa aikaa ja saada vastalahjaksi hyvää mieltä ja yhteisöllisyyden tunnetta.

”Jokaiselle löytyy omannäköistä tekemistä ja sitä oppii tuntemaan ne ihmiset, joita kohtaa. Omakin ystäväverkosto ja sosiaalinen elämä laajenee. Jokainen hymy minkä saa, on arvokas ja auttaa jaksamaan! Palaute ja kiitokset omaisilta ja läheisiltä kantavat läpi elämän. Yksinkertaisesti sanottuna, vapaaehtoistyö oikeasti antaa enemmän kuin ottaa” kertoo jo seitsemättä vuotta vapaaehtoistyötä tekevä Kirsi Rouvinen.

Vapaaehtoistoimintaa koordinoivat tahot järjestävät nyt neljännen kerran yhteisen vapaaehtoistoiminnan peruskoulutuksen. Idea on, että koulutukseen osallistuvat saavat laajan kattauksen tarjolla olevista toimintamahdollisuuksista ja tämän jälkeen kukin päättää mikä tuntuu itselleen sopivimmalta ja mielenkiintoisimmalta vapaaehtoistehtävältä.

Seuraava yhteiskoulutus järjestetään helmikuun alkupuolella. ”Alun perin toivoimme, että vapaaehtoistyön peruskoulutus olisi voitu järjestää kasvotusten, mutta nyt koronatilanteen takia olemme siirtäneet koulutuksen joustavasti verkkoon” toteaa tilaisuuden järjestämisessä mukana oleva kaupungin hyvinvointisuunnittelija Taivi Toikka.

Nyt on helppo tulla mukaan toimimaan! 

Lue lisää: www.hyvy.fi/mukaantoimimaan/ tai ota yhteyttä Heidi Kokko p. 050 5217074 / heidi.kokko@hyvy.fi

Maksuton ja kaikille avoin koulutus

Koulutuspäivät: 9. ja 16.2. klo 17-20, sekä valinnaisia koulutusiltoja oman valinnan mukaan

Lisätietoja: www.hyvy.fi/mukaantoimimaan/