Onnensillan olohuone ja kahvilatoiminta kiinni jo toukokuun alusta kosteusvaurioiden vuoksi

26.4.2023

TIEDOTE 26.4.2023

Hyvinkään Yhdistykset ry:n hallitus päätti eilisessä kokouksessaan sulkea Onnensillan avoimen olohuone- ja kahvilatoiminnan huhtikuun loppuun. Syynä muutokseen ovat Onnensillan tulipalon ja sitä seuranneiden kosteusvaurioiden aiheuttamat sisäilma- ja muurahaisongelmat. Viimeinen aukiolopäivä on 27.4. Tämän jälkeen Onnensillan ovet ovat suljettuina, kulku tiloihin onnistuu ainoastaan yhdistysten ja ryhmien vetäjien omilla avaimilla.

Yksittäiset yhdistykset ja ryhmät voivat edelleen toimia tiloissa omalla vastuullaan (sisäänkäynti omilla avaimilla). Sisäilmaongelmien suhteen kannattaa kuitenkin olla tarkkana ja jos oireita ilmenee, tiloissa ei enää kannata kokoontua. Yhdistyksen työntekijät eivät ole paikalla Onnensillassa, mutta heidät tavoittaa puhelimitse arkisin klo 8-15.30 välillä. (Noora Widing puh. 045 168 4577, Heidi Kokko puh. 050 521 7074, Anni Rekilä puh. 045 261 8806.)

Yhdistysten tulee tyhjentää yhdistyskaapit 31.5. mennessä muuttoa varten. Muuttoavuksi voi ilmoittautua Heidille, heidi.kokko@hyvy.fi. Muuton tarkempi aikataulu selviää toukokuun aikana, mutta näillä näkymin muutto toteutuu kesäkuun aikana. Korvaavista vuokratiloista käydään parhaillaan neuvotteluja kaupungin kanssa, mutta uusi osoite ei ole vielä varmistunut. Tiedotamme asiasta heti kun tilanne ratkeaa.

Onnensillan lähtöjuhlat toteutetaan 15.-17.5. Tuolloin ovet ovat auki klo 11-14 välillä. Tämän jälkeen Onnensillan ovet sulkeutuvat lopullisesti. Tervetuloa muistelemaan yli 16 vuoden Onnensillan historiaa yhdessä muiden kävijöiden kanssa! Voit valmistella tilaisuuteen oman lyhyen puheenvuoron.


HUOM! Hyvinkään kaupunginvaltuuston kokouksessa (24.4.) sivistystoimenjohtajan esille nostamat ja Aaamupostin uutisoimat Aseman puukoulut tilat eivät ole tällä hetkellä vapaana, vaan kyse oli pitkän tähtäimen (3+ vuotta) visioinnista yhdistysten kumppanuustaloksi. Päätöksiä Aseman puukoulun tulevaisuuden käyttötarkoituksesta ei ole tehty. (Päivitetty 27.4.2023)