Tärkeä tiedote Onnensillan toimitilojen tulevaisuudesta

10.2.2023

TIEDOTE 10.2.2023

Hyvinkään Yhdistykset ry:n hallitus on päättänyt tänään 10.2.2023 ylimääräisessä kokouksessaan irtisanoa Onnensillan kiinteistön vuokrasopimuksen kaupungin kanssa puolen vuoden irtisanomisajalla. Syynä vuokrasopimuksen irtisanomiseen on Onnensillassa tapahtuneen tulipalon aiheuttamat taloudelliset haasteet kiinteistön ylläpidon suhteen sekä onnettomuuden aiheuttamat kosteusvauriot Onnensillan tiloissa.

Taloudellisten haasteiden vuoksi Onnensillan parkkipaikka talon takapihalla joudutaan poistamaan käytöstä, eli ensi viikosta alkaen parkkipaikalla ei ole enää kunnossapitoa (auraus/hiekoitus). Kävijät voivat käyttää kaupungin yleisiä parkkipaikkoja vieraillessaan Onnensillassa.

Onnensillan katutason wc-tiloissa, taukohuoneessa sekä näiden edessä olevassa aulassa on todettu kosteusvaurioita seinissä ja kattorakenteissa sekä kellarimaista hajua toisessa toimistohuoneessa, joka on nyt poistettu käytöstä. Meillä ei valitettavasti ole tietoa, millaisia mahdollisia terveysriskejä kosteusvauriot voivat aiheuttaa tilojen käyttäjille. Toivommekin, että jokainen tilojen käyttäjä käyttää omaa harkintaansa tilojen käytön suhteen.

Olemme erittäin pahoillamme tästä tilanteesta ja pyrimme löytämään uudet, korvaavat tilat toiminnalle kevään aikana yhteistyössä Hyvinkään kaupungin kanssa.

Kaikki keväälle ja kesälle tehdyt varaukset ovat edelleen normaalisti voimassa ja syksyn osalta pyrimme siirtämään kaikki tehdyt varaukset uusiin tiloihin.

Onnensillan henkilökunta on tavattavissa paikan päällä Onnensillassa maanantaista torstaihin klo 10-14, vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiin koskien Onnensillan toimintaa.