Onnensillalle neuvotellaan uusia tiloja Villatehtaalta

2.2.2024

Onnensillan tilojen etsintä on saanut uuden käänteen. Sivistystoimenjohtaja Pentti Halonen kertoi Onnensillan väliaikaisten tilojen avajaisissa (1.2.2024), että neuvottelut Hämeenkulman tiloista ovat päättyneet ja Onnensillalle neuvotellaan parhaillaan uusia tiloja Villatehtaalta. Tilat ovat esteettömät ja sijaitsevat kahdessa kerroksessa. Alakertaan remontoidaan kahvilatilat ja yksi isompi kokoontumistila, yläkerrassa käytössä on useita kokoontumis- ja toimistotiloja. Sijainniltaan tilat ovat keskeisellä paikalla, aivan kauppakeskus Willan tuntumassa, ravintola Obelixin vieressä.

Kaupunki neuvottelee parhaillaan tiloista Villatehtaan kanssa, Hyvinkään Yhdistykset ry:n ja hyvinvointipalveluiden väliset vuokrasopimusneuvottelut alkavat ensi viikolla. Mikäli neuvottelut saadaan päätökseen maaliskuun loppuun mennessä, remontit (arvioitu kesto 2-4 kuukautta) toteutetaan kevään aikana. Tavoiteaikataulu muutolle uusiin tiloihin on kesäkuun aikana. Aikataulu tarkentuu kevään kuluessa.

Onnensilta toimii väliaikaisissa tiloissa osoitteessa Hämeenkatu 18 (entinen Nordean pankkisali) 30.6.2024 saakka.


Lisätietoja:

Anni Rekilä                                                                           Aija Chrons

Hyvinkään Yhdistykset ry:n toiminnanjohtaja                      Hyvinkään Yhdistykset ry:n puheenjohtaja

p. 045 261 8806                                                                   p. 045 245 6844


Hyvinkään kaupungin sivistystoimenjohtaja Pentti Halonen (kuvassa) kävi kertomassa Onnensillan Villatehtaan tiloista väliaikaisten tilojen avajaisissa 1.2.2024.
Hyvinkään kaupungin sivistystoimenjohtaja Pentti Halonen kävi kertomassa Villatehtaan tiloista Onnensillan väliaikaisten tilojen avajaisissa 1.2.2024.