Korvaavia tiloja nuorisotila Pointista

28.8.2023

Hyvinkään kaupungin nuorisopalvelut ovat tarjonneet yhdistysten väliaikaistiloiksi kahta suurta kokoontumistilaa nuorisotila Pointista, Helenenkatu 21. Tilat ovat vanhat Opiston tilat. 

Tilat varataan samoin kuin Onnensillan tilat, eli täytä tilavarauslomake osoitteessa: https://www.hyvy.fi/tilavaraus/kalenteri/   


Huomioitavaa tilojen käyttäjille:

  • Käytössämme on lokerokaappeja, johon voi jättää pienen määrän omia tavaroita. 
  • Jätä tilat samaan kuntoon kuin lähtiessänne: 
    • pese tiskit tai ainakin laita astianpesukoneeseen.
    • tiloissa ei käytetä pääsääntöisesti kenkiä, jos joku ryhmäläinen käyttää kenkilä siivotkaa pikkukivet ja mutatahrat pois. Tilasta löytyy rikkalapio ja -harja.
  • Tilat ovat käytössämme pääsääntöisesti arkisin klo 8.00-15.45 välillä, paitsi keskiviikkoisin Kookos on varattu klo 14:45 alkaen. Siivous ma, ke ja pe klo 10-11. 

HUOM! Jos haluatte tutustua tiloihin tai kysyä tiloista, ottakaa yhteyttä heidi.kokko@hyvy.fi  /  050 521 7074. 

Koitetaan olla rasittamatta kaupungin nuorisopalveluiden tai Laurean työntekijöitä, näin yhteistyö tiloissa olisi mahdollisimman hyvää jatkossakin. 

Alla kuvia tiloista ja niiden esteettömyydestä:

Huom! Klikkaamalla kuvan päälle pääset näkemään myös kuvatekstit. 

Tilat varataan samoin kuin Onnensillan tilat, eli täytä tilavarauslomake osoitteessa: https://www.hyvy.fi/tilavaraus/kalenteri/   Missä Pointin Kookos- ja Pomelo-tilat sijaitsevat?

Nuorisopalveluiden Pointti tila sijaitsee osoitteessa Helenenkatu 21. Lähettyvillä on jonkin verran parkkitilaa, päivällä parkkialue on pääsääntöisesti täynnä.

Alla video Helenenkatu 21 suunnasta sisääntulosta. Tilat sijaitsevat toisessa kerroksessa. 

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.