Paikka auki: Hyvinkään Yhdistykset hakee yhdistysassistenttia

10.8.2023

Hyvinkään Yhdistykset ry hakee yhdistysassistenttia määräaikaiseen, vuoden pituiseen työsuhteeseen. Työ alkaa syyskuussa. Tehtävään palkattavan on STEAn Paikka auki -rahoituksen mukaisesti oltava alle 30-vuotias, eikä tämä voi olla työssä tai päätoiminen opiskelija (lisätietoja www.paikka-auki.fi)

Yhdistysassistentin työnkuva on vaihteleva ja monipuolinen. Työskentelet osana tiimiä, mutta usein myös itsenäisesti. Työnkuvaan kuuluu vaihtelevia juoksevia työtehtäviä, toiminnan suunnittelua ja ideointia yhdessä vapaaehtoisten kanssa, yhdistystoimijoiden neuvontaa sekä erilaisten tapahtumien järjestämistä. Tehtävään liittyy jonkin verran iltatöitä.

Työn menestyksekäs hoitaminen vaatii

-        Office-ohjelmien sujuvaa hallintaa

-        yhteistyökyvykkyyttä ja toimeen tulemista monenlaisten ihmisten kanssa

-        kuuntelemisen ja kohtaamisen taitoa

-        innokkuutta uuden kokeilemiseen ja tarttumiseen toimeen.

Arvostamme kokemusta yhdistys- tai vapaaehtoistoiminnasta.

Yhdistysassistentin palkka on 1900 € / kk ja noudatamme sosiaalialan järjestöjen työehtosopimusta. Työaika on 37,5 h / vk.

Lähetä hakemus viimeistään 28.8. klo 16:00 osoitteeseen anni.rekila@hyvy.fi

Hakijoita voidaan haastatella jo ennen hakuajan päättymistä ja paikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä.

Lisätietoja työstä saat halutessasi verkostokoordinaattori Noora Widingiltä, p. 045 168 4577 (arkisin klo 8-15.30) tai noora.widing@hyvy.fi.


Hyvinkään Yhdistykset ry on verkostojärjestö, joka ylläpitää kaikille avointa Onnensillan kohtaamispaikkaa ja mahdollistaa vapaaehtoistoimintaa. Viestimme, vaikutamme ja kutsumme yhteisten pöytien ääreen.