Kaikille avoin Palapelimestarit 2022 -kisa

Palapelimestarit 2022 on palapelirakennuksen nopeuskilpailu, jossa kilpaillaan 2-4 hengen joukkueissa. Kilpailun pääsarja on avoin kaikille harrastajille. Lisäksi paremmuudesta kilvoitellaan juniori-, seniori- ja sukupolvisarjoissa. Kaikkien sarjojen joukkueet kilvoittelevat myös avoimen sarjan voitosta ja Palapelimestarit 2022 -tittelistä. Palapelimestarit 2022, kuten muukin Järjestökeskus Onnensillan toiminta, on maksutonta ja kaikille avointa.

Kilpailukeskuksessa on myös palapelikirppis, jossa voi ostaa, myydä ja vaihtaa omia palapelejä toisten harrastajien kanssa. Ota siis omat vaihtarisi mukaan! 

Kilpailupaikalla toimii kahvio, josta myydään kahvia, teetä, mehua ja pullaa edullisin hinnoin. Kahviossa voi ruokatauon aikana syödä myös omia eväitä tai halutessaan tilata ruokaa mieleisestään ravitsemusliikkeestä. Onnensillan sijainti Hyvinkäällä on keskeinen, ja sinne on helppo saapua myös junalla ja linja-autolla.


Tutustu tapahtumaan myös Facebookissa!

Tapahtumasta vastaavat vapaaehtoistoimijat. Lähetä mahdolliset lisäkysymykset osoitteeseen: heidi.kokko@hyvy.fi 

Sarjat:

  • Avoin: Avoin kaikille palapeliharrastajille iästä riippumatta.
  • Juniorit: Joukkueen kaikkien jäsenten tulee tuntea itsensä junioreiksi
  • Seniorit: Joukkueen kaikkien jäsenten tulee tuntea itsensä senioreiksi.
  • Sukupolvet: Joukkueen tulee edustaa vähintään kahta eri sukupolvea.

Aikataulu 11.12.22:

09.15 Kilpailukeskus aukeaa. Kirppiskauppiaat voivat alkaa järjestelemään myyntipöytiään.

09.30 Kilpailukeskus, palapelikirppis ja kahvio aukeavat. Tervetuloa aamukahveille!

10.00 Kilpailun avajaiset ja alkulohkot (1000 palaa/n. 3 tuntia)

13.00 Kahvi- ja lounastauko sekä alkulohkotulosten laskenta. Palapelikirppis on avoinna.

14.00 Finaali (500 palaa/2 tuntia)

16.00 Finaalitulosten laskenta

16.15 Palkintojenjako

16.30 Kilpailukeskus sulkeutuu


Klikkaa tästä tarkempiin sääntöihin.


Kilpailua tukemassa Tactic @tacticpuzzlelovers


ILMOITTAUTUMINEN ON PÄÄTTYNYT

Kaikki palat paikallaan, kisassa mukana 18 joukkuetta. 


Palapelikirpputori

Tapahtumassa järjestetään palapelikirppari, johon osallistujat voivat tuoda omia palapelejään myytäväksi tai vaihdettavaksi. Omia palapelejään voi myydä heti tapahtuman alussa kello 9.30-10.00 sekä lounastauon aikana 12.00-13.00.

Myynnissä olevat palapelit voi myös jättää ”etämyyntiin” kirppispöydälle itse kilpailun ajaksi. Tällöin palapeliin tulee merkitä myyjän nimi, hinta sekä puhelinnumero MobilePay-maksua varten. Etämyynti käteisellä ei ole mahdollista. Etämyyntiin jätetyt palapelit ovat myyjän omalla vastuulla eikä kirppispöytään ole järjestetty erillistä vartiointia.

Toivomme, että palapelejään kirppikselle tuovat ilmoittaisivat oheisella lomakkeella myyntiaikeistaan ja suuntaa antavan tiedon myytävien palapelien määrästä jo etukäteen, jotta voimme varata kirppistä varten riittävästi tilaa ja myyntipöytiä. 

Yhteystietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille. Niitä käsittelevät Onnensillan henkilöstö ja tapahtuman järjestäjät.