Etäonnensilta

Vapaaehtoisena Onnensillan Olohuoneessa
Onnensillan Olohuone tarjoaa kaikille avoimen matalan kynnyksen kohtaamispaikan. Normaaliaikana Onnensillassa ihmiset voivat osallistua maksuttomaan ja kaikille avoimeen ryhmätoimintaan. Nyt poikkeusaikana toiminta painottuu verkkovälitteisiin toimintamuotoihin. Onnensillan vapaaehtoisten taustatukena on aina henkilökunta. Voit olla yhteydessä tarpeen mukaan. Lisäksi järjestämme kaksi kertaa vuodessa yhteistä virkistystä.

Onnensillassa on lukuisia mahdollisuuksia toimia vapaaehtoisena, tärkeintä on ystävällinen ja lämmin ihmisten kohtaaminen. Vapaaehtoisena olet tärkeä tunnelmanluoja, sinua tarvitaan!

Poikkeusajan vapaaehtoistoimintamahdollisuuksia:

  • Kirjatoukat, kokoonnutaan kirjallisuuden eri muotojen äärelle. Yhteinen keskustelu olennaisinta. Ryhmä sopii tarkemmasta toteutustavasta yhdessä.
  • Päivän lehdet, luetaan uutisia ja keskustellaan ajankohtaisista aiheista.
  • Käsitöitä ja askartelua hyväntekeväisyyteen, ryhmässä tuotetaan yhteisesti tai itseohjautuen iloa kotihoidon tai palvelutalojen vanhuksille, asunnottomille hyvinkääläisille tai jollekin potilasryhmälle.
  • Liikuntaporukka, kevättä kohti liikkuen yhdessä. Käytössä Onnensillan liikuntavälineet, kuten kävelysauvat, pallot ja jumppamatot.
  • Vai eikö mikään osunut, mikä olisi sinun ehdotuksesi?

Tiedustelut ja ilmoittautuminen 17.2. mennessä: 

noora.widing@hyvy.fi tai 045 168 4577

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.