UUSIA TUULIA!

12.12.2017

YHDISTYKSEN NIMI JA SÄÄNNÖT MUUTTUNEET

Patentti- ja rekisterihallitus on hyväksynyt Hyvinkään Vammaisjärjestöjen Yhteistyöelin Vaje ry:n uudeksi nimeksi Hyvinkään Yhdistykset ry:n. Säännöt ovat myös jonkin verran muuttuneet, ne päivitetään sivuille alkuvuoden aikana. 

Jäsenhakemuksia otetaan mielellään vastaan. Sähköinen hakemus löytyy www.vaje.fi- sivuilta, yläpalkissa Vaje ry, josta avautuu Lomakkeet > jäsenhakemus. Onnensillan infotiskillä on paperisia jäsenhakemuslomakkeita.

UUSIA LAITTEITA ONNENSILLASSA

Lammin Säästöpankin Hyvinkään konttori on antanut avustusta, jolla saatiin hankittua iso taulutelevisio, järeällä telineellä, Onnensiltaan yhteiseksi hyödyksi ja iloksi, eri yhdistysten ja ryhmien käyttöön. Lämpimät kiitokset Lammin Säästöpankille! Olemme saaneet lisäksi kuulla, että eräältä taholta on tulossa lahjoituksena kattoon kiinnitettävä videotykki oheislaitteineen, siitä myöhemmin lisää....

UUSI PROJEKTI TULOSSA

Saimme STEA:lta (entinen Ray) avustusehdotuksen, jonka mukaan olemme saamassa rahoituksen projektille ”Maailma muuttuu, yhdistystoiminta muuttuu” ja voimme palkata hankkeeseen yhden työntekijän. Hän jalkautuu jäsenyhdistyksiin ja auttaa kehittämään toimintaa ja yhteistyötä muiden tahojen kanssa.